Brynäs IF

723687 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #611073

Sv: Leksand-Brynäs 5/11
Huge: Nja, Leksands tur? När är ju inte idrott demokratisk i den bemärkelsen. Honken gör en dålig match. Även fast du tycker att han hade otur. Han är en landslagsmålvakt och jag tycker att han skall agera som en sådan i dessa prestigederbyn. Inför dagens match så fanns det inte nåt som hette tabellplaceringar. Det var 0-0 frn start i alla bemärkelser.

Motivation slår klass brukar det heta. Och frågan är verkligen hur det var med motivationen hos våra gubbar. Boork gick ut med nåt i stil med " Vi har två tuffa matcher mot två dalalag nu och vi får anse oss nöjda om vi kan ta tre poäng" Sedan tillade han visserligen, "Men vi vill ju helst vinna båda" Tillägget kändes lite mer som "parfym"

Nej, med sådana signaler så viker Brynäs ner sig. Det verkar som att man inte kan ge dem en lugn stund för då faller de tillbaka till nåt slags underpresterande komatillstånd.

Det var ändå i all bedrövelse ganska intressant att se dessa masar gå runt och dryga sig utanför. Man kan lätt tro att de glömde verkligheten för en stund. Är man i position att skandera, häckla och dryga sig i allmänhet när man fått ihop 9 NIO poäng efter 18 omgångar? Vi kallar förra säsongen för katastrof. Då hade vi 18, dubbelt så mycket som Leksands 9 i samma läge av säsongen.
Kommentera