Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #611297

Sv: Leksand-Brynäs 5/11
Väldigt tungt med förlust i går. Det är inte kul att förlora och specielt inte mot Leksand som bara mäktat med en ända trepoängare. Blev en tung hemresa. Tråkigt att inte Brynäs kunde spela bättre när det kom så många Brynässupportrar dit som sjöng och hejade fram dom. Tycker att alla vi som var där gjorde en riktigt bra insats på läktaren, det var ju nästan så att läktaren gungade när alla hoppade och sjöng.

I första perioden spelade dom ändå ganska bra och innan målet så missade dom många kanonlägen. Leksand hade väll i och för sig några bra chanser dom också innan första målet men Brynäs chanser var faligare och fler. Sen när ettan kom så trodde i alla fall jag att det skulle kännas välldigt tungt för Leksingarna och att Brynäs skulle kunna utöka ledningen och vinna ganska stort till slut.

Men Leksingarna hade väll lite turen på sin sida också. Tillexempel så hade ju Sundqvist (tror jag det var) ett friläga ganska kort tid efter Leksands kvitering som han var välldigt nära att sätta och hade han fått in den hade det nog blivit ganska tufft för Leksingarna. Sen så när sista perioden startade och Brynäs jagar en kvitering så klantar ju Honken till det och släpper in 3-1 på ett välldigt billigt sätt. Det kändes som att det avgjordes där för när det bara var ett mål upp för Leksand så kändes det som att vi hade goda möjligheter till att vända matchen. Hade det fortfarande stått 2-1 när fem-minutaren kom så hade nog Leksingarna blivit ordentligt nervösa och Brynäs kasnke kunnat trycka in en kvitering och sedan fått fortsätta i powerplay och kanske avgöra.

Jaja, vi kommer igen efter uppehållet och nog fan ska i kunna ta oss till slutspel. HEJA BRYNÄS!!!