Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #613676

Sv: Boumedienne klar för Södertälje.
JanT: Klart jag överdriver, det beror på att jag är missnöjd än så länge och inte är överrens med Boork/Sundlövs strategi.
Boorks ambitioner med laget på lång sikt håller jag dock med om, samt att bygga laget underifrån med strikt diciplin och enkelt spel.
Vi har dock en säsong att överleva först, och det långsiktiga lagbygget skulle slås i bitar om vi blir nedskickade nästa år. Det bästa vi kan göra för att öka chanserna enligt mig är att få igång målskyttet som varit uselt flera säsonger. Vi skjuter sällan och vi skjuter dåligt, oftast ska pucken passas in i mål.
En lösning kan då vara att värva en målfarlig forward som vet hur man gör mål. Får en sådan kille ordning på sitt målskytte kan det även lossna för andra forwards och dom blir inte så jäkla skotträdda.

Vi har ju pengarna till det, varför ska vi då sitta och häcka på dom och istället bredda laget med ytterligare dussinspelare? Kanske för att Boork möjligtvis har stor skepsis till utländska spelare med fina meritlistor och istället föredrar allsvenska spelare utan rutin i högre serier, och denna inställning nu även har tagits över av värvaransvarige Sundlöv? Kanske, vad vet jag?

Krisen anser jag fortsätter i laget. Spelet är ojämnt och ofta blir det lika krampaktigt och oinspirerat i offensiv zon som tidigare säsonger. Det verkar ju inte heller bli någon ändring på det, och om lagen runt omkring oss får några förstärkningar samt att deras spel börjar stämma är vi väldigt snart nere på kvalplatsen och stångas, i år igen...
Kommentera