Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #613712

Sv: Boumedienne klar för Södertälje.
JanT: Målskyttet är uselt, det är bara att kolla på tabellen och matcherna. Vi skjuter klart minst av alla elitserielag.

Att jag innan serien tippade laget på 11:e plats står självklart för mig, alla står väl för sina tips? Var landets hockeyskribenter tippade laget på skiter jag fullständigt i men jag tror knappast majoriteten av dom hade BIF bland de åtta bästa. Tabelläget idag skiter jag också i, vi ligger två förluster från en kvalplats och det säger väl ingenting om var vi slutar efter 50 omgångar.

Vad man kan märka däremot är att Luleås förstärkningar knappast gör att dom kommer vara nere i träsket och kämpa, Bartecko är kung och Orszagh har inlett övertygande. DIF har börjat klättra i tabellen och har en spöklig förmåga att alltid ta sig till slutspel, oavsett vilket lag dom har. Södertälje förstärker laget med landslagsspelare och klättrar inte dom upp på slutspelsplats får Taavola gå, då blir 8:e platsen ändå inget problem. Mora är i en kämpig sits men Simons är duktig på att värva spelare som han kan få ut max av.

Summa sumarum, gör inte BIF något så kommer vi få det jäkligt svårt.
Kommentera