Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #613833

Sv: Boumedienne klar för Södertälje.
Detta är mitt sista inlägg på ett tag.
Vill bara skriva detta innan (taget från kebs sida, jag som skrev det):

Jag vill bara ge ett råd till alla Brynäsare som är sura, irriterade och arga på Brynäs i allmänhet och Sundlöv i synnerhet.
Tänk på att det bara är fråga om - hockey! Och idrott.
Visst, vi alla vill Brynäs väl. Vissa mer kritiska än andra men ändå. Men det finns mer i livet än att slita sitt hår och spotta och skälla på Sundlöv. Han gör sitt bästa, helt enkelt med de förutsättningar han har. Mer än så kan han inte göra. Och vi fans begära.
Tänk på alla krig, orättvisor och all fattigdom som finns i världen och alla våldtäkter i Sverige och andra saker som händer i vårt samhälle generellt sett. Det är lite vikigare att tänka på det och göra nåt åt det än att diskutera om samma fråga hela tiden.
Ni måste ge er någon gång. Ni skämmer ut Brynäs som klubb genom att ni visar att vi är ett gnälligt folk. Micke Sundlöv gör allt som finns i sin makt för att värva ihop ett bra lag. Alla inom Brynäs organisation gör allt som finns för att få pengar till klubben och för att utveckla klubben på ett positivt sätt. Ni måste vara nöjda med det vi har. Tänk på alla fattiga och undernärda barn som det finns i Afrika. Om man tänker på det, då har inte vi ett "gjota" att tycka synd om oss själva.
Det är bara idrott. Det finns mer i livet än det.
Ha en trevlig helg.

MVH//Marcus Norberg
Kommentera