Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #619011

Sv: Boork städar???!!
Hur Miettinen och Walle skall kunna hitta spelglädje igen är obegripligt. Deras tränare snackar skit om den i tidningarna och hänger ut dem på ett sett som sällan skådats tidigare. Walle är 33 år och närmar sig slutet på sin karriär, han kommer knappast att krypa för Boork. Tänk om han verkligen har varit sjuk när det varit sponsorträffar och han kallats för lögnare i media av sin tränare...Miettinen har spelat helt ok de matcher jag har sett honom. Inte lätt att glänsa i Brynäs 4e 5a inte.
Verkar som om attt Boork är hemskt förtjust i Almtorp och Spets som inte behöver prestera för att få istid, orättvist tycker jag. Kanske allt löser sig vid nästa fönster. Eller ännu bättre Walle och Miettinen spelar nästa match och resten av säsongen och gör det riktigt bra.
Jag vill se Brynäsare med långa kontrakt och hjärta för klubben, inga artistkontrakt och spelarbyten under pågående säsong. Hoppas att Boork (om han blir kvar) på sikt kan åstakomma detta i Brynäs. Förhoppningsvis så blir Brynäs attraktivt för unga talanger då de ser att de kan få chansen i Brynäs.


Nu djävlar får Boork se till att vi vinner mot Modo i kväll annars sitter hans huvud löst. Mitt tips: 4-1
Go Tigers Go Go Go.....
Kommentera