Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #620286

Sv: Boork städar???!!
Huge: Att det skulle komma reaktioner från lirare som känner sig kvävda av spelsystemet är ju inget konstigt. Men jag tycker samtidigt att Boork har missat totalt i att få fram potentialen hos många spelare. Miettinen är en målfarlig forward som har ett bra skott och är alltid farlig i offensiv zon.

Att ideligen placera en sån spelare i en line vars roll är att spela 0-0 är väldigt konstigt tycker jag. Att Miettinen skulle vara en säkerhetsrisk i defensiven betvilar jag då han vid ett flertal tillfällen fått förtroendet att spela i boxplay. Och SKULLE det vara så att han är det så är det väl ett lika stort tjänstefel av Boork att köra honom i BP.

Men skall man ha en första och andra line som skall producera så måste man ju ha de kreativa spelarna i dessa formationer. Wahlberg är den som fått mest förstroende men inte fått till det. Hans bänkning kanske är mer befogad. Samtidigt så talade Boork om att han ville ha en "tank" som gick rakt på mål i Wahlbergs kedja som enligt Boorkens egna analyser var anledningen till att produktionen uteblivit. För att råda bot på det införskaffades Gellerstedt som jag tyckte visade tendenser till just den spelstilen i första matchen, då tillsammans med Miettinen och Malmström.
En lyckat formation tyckte jag då de skapade mycket tryck emot HV's försvar.

Men Boork gav det bara en match och "tanken" blev parkerad på bänken och Miettinen placerad i kylskåpet.
Kommentera