Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #620612

Sv: Boork städar???!!
Jompe: Jag hade köpt ditt resonemang OM Brynäs hade förstärkt laget med en center i förra fönstret. Naturligtvis så kan man inte acceptera att spelarna inte ger järnet i varje match. Men kan man acceptera att Boork använder fel spelare på fel plats? På det sätt som han har mönstrat laget hittills så har jag full förståelse för att Miettinen blivit gramse. Miettinen ÄR en mycket bättre spelare än Månsson, Spets, Almtorp och Bäckström, alla dagar i veckan. En fullt jobbande Spets motsvarar ungefär en Miettinen på 70% med skillnaden att Miettinen har kunskapen att göra mål.

Notera att Miettinen har producerat väldigt bra med tanke på att han fått nött i fjördekedjan en hel del.

Boork har hela tiden pratat om att "få igång" spelare. Att sätta en lirare i fjärde formationen med "leftovers" och "framtidsspelare" är inte ett bra sätt att "få igång" en spelare som Miettinen.

På det så kommer det fram att den alltid så ödmjuke Miettinen skulle vara en "diva". Är det total desinformation vi fått tidigare år?

Skulle en diva självmant gå in och sänka sin lön för att underlätta för klubben att klara elitlicensen? Vart var Sjödin, Molin och de andra när han gjorde det? Troligen på banken å räknade pengar.

Nej, jag tycker inte att Boork har skött det här på ett bra sätt.

Så frågan är, Har vi råd att ha Boork kvar?
Kommentera