Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #62423

Sv: Brynäs vs FBK
Diskussionen om Göteborg som västsupporter försöker dra igång är ju bara patetisk. Jag bor själv i Göteborg och älskar stan men därav följer ju inte att man måste vädra en massa fördomar mot andra städer. De inläggen ligger långt, långt under ribban på den här GB:en--möjligt att de passar bättre i VF:s. Låt oss alltså försöka hålla litet nivå här.

Först av allt vill jag gratulera BIF till det sätt man avslutade grundspelet på. OK, Frölundamatchen verkar ha varit allmänhetens åkning möter All Star-match men de två sexpoängarna mot DIF och MIF var starka segrar som bådar gott.

FBK i slutspelet--såg i bladet att Stefan Liv tror att vi har en riktig chans. Önsketänkande från hans sida, men jag håller med honom. Det är helt upp till FBK att bevisa saker; BIF kan slå ur underläge och har egentligen inget tryck på sig. Underbart att se hur hela laget reste sig så snart man fick tillbaka de långtidsskadade gubbarna. Skall bli väldigt kul--GÖRKUL, västsupporter--att se hur det går. Hoppas på Frölunda i semi!
Kommentera