Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #626702

Sv: MOT KVALSERIEN.......
munkas: Verkligen intressant att läsa Boork-tråden nu när han varit i farten några månader. Här kommer några utdrag ur debatten. Gissa vem som skrev!

"Boorken är exakt vad Brynäs behöver.En stark man som vet vad han vill och klarar att genomföra det.Det faktum att hela laget underpresterat i år visar att det finns en högre potencial i laget och det tror jag Boorken är rätt man att få fram.Dessutom är han en man som säger vad han tycker,sätter hellre sig själv i fokus så laget kan sköta sitt.Kort å gott en Wikegård i kvadrat,med enorm erfarenhet."
1. GävleLasse
X. Huge
2. sylf

"Boorken i Bif, hmmm. Låter som ett nytt besök i kvalserien även nästa år igen."
1. sylf
X. En icke-Brynäsare
2. rackham

"Huge: Varför är jag inte förvånad?? Allt som har/gäller Brynäs är ju alltid rätt, om någon i Brynäs skulle vilja lägga ner hockeyn o göra dom till en schackklubb så skulle du hålla med!!! VAKNA UPP!!!"
1. 70 Rodrigues
X. 70 Rodrigues
2. 70 Rodrigues

Jag läste dina punkter grundligt vad Boorken kan tillföra.
Reflekterar över den raden med "Kan skapa ordning och reda i Brynäs oreda". Jag vet inte riktigt vad du menar, men du får gärna utveckla detta.
Om Boork blir anställd som tränare, skall väl han vara ansvarig för laget o inte något annat.? Vi har en styrelse som skall sköta föreningen.
1. rackham
X. stefan bskv
2. prosten

"Boork vore den blåslampa Brynäs behöver."
1. Huge
X. Clarence
2. JanT

"Då får vi välkomna Boork till Brynäs och hoppas att han frälser oss"
1. 70 Rodrigues
X 65 Selander
2 JanT
Kommentera