Brynäs IF

723999 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #626921

Sv: MOT KVALSERIEN.......
Bissett19: Boork har förstås rätt. "Något måste göras". Men det gäller att hitta balansen mellan åtgärder som å ena sidan gör att vi överlever kortsiktigt och som å andra sidan driver ett nödvändigt långsiktigt förändringsarbete. Vi får inte förnya oss ner i Allsvenskan.

Det är också viktigt att påminna Boork om att han har ett ansvar för resultaten den här säsongen. Hans statistik över den långsiktiga försämringen i lagets prestationer och den höga omsättningen på ledande posten i klubben kan man inte invända något mot. Men Boork går en farlig väg om han försöker argumentera att hur det går i år beror egentligen inte på honom utan på de tidigare åren av vanskötsel. Ja, han ska ta ett stort ansvar för förnyelsen av verksamheten, men han ska också ta ett ansvar för att vi klarar oss kvar i elitserien.

Slutligen kan man konstatera att några värvningar på samma nivå som Wahlberg och Miettinen kan vi titta i månen efter. "Lösningen för Brynäs ishockey sitter inte i exotiska spelarnamn med imponerande cv:n." Bättre att ta folk från Arboga. Hermansson låter inte särskilt exotiskt. Inte ens finskt.
Kommentera