Brynäs IF

724270 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #627811

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
Bissett19: Aarnio var grym ikväll. Mål och med i protokollet, inte en dag för tidigt. Men det är som det är, man producerar inte i fjärdekedjan. Att Aarnio skulle få chansen har man ju önskat ett bra tag nu. Utöver det så fixade Aarnio 5 powerplay och ett boxplay vilket visar att den killen kämpar.

Synd bara att vi har så pass omständiga spelare i Dackell och Lind. De spelade krångligt och med ett ruggigt dåligt tempo.

En annan sak som jag tycker var positiv är att de äntligen upptäckt att det går att spela upp över hela banan, inte bara längs sargerna. Man anade tendenser till det på värmningen idag när Boork gav samtliga formationer fritt att vara kreativa att träna in lite nya kombinationer...

Att sedan Boork ställer sig och tycker att "vi blir ängsliga" i sista perioden...Precis som mot Luleå.. Är det så konstigt? Vilka signaler skickar Boork när han kommenderar att de skall börja spela 1-3-1 ?

Solklar coachingmiss av herr Boork.

Är vi på rätt väg? Nej, dit är det långt... dåliga i PP och i spel 5 mot 5, det måste bli bättre...

Korhonen verkar ha gått i samma "fälla" som Honken gick i förra säsongen när han var ohotad förstemålis. 0-1 målet är bevis på bristande koncentration tycker jag...
Kommentera