Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #628183

Sv: Transferfönstret
Jompe: "Jag tror att Wennman menar att förr spelade Brynäs på rent jävlaranamma (för Lars-Göran Nilsson fanns liksom inga mellanlägen), och det ser man inte mycket av idag. I vilken klubb ser man å andra sidan det?"

Exakt.
På den tiden var Brynäs pionjärer på mkt. T.ex scouting av riktigt bra spelare. Kombinerat med Sandlins nya metoder och påfåljande stora framgångar så valde ju de absolut bästa talangerna att gå till Brynäs istf att kanske satsa på ngn annan klubb.
Då fick vi ett lag med nästan enbart spelare som käkade taggtråd till frukost lunch och middag.
Och sen avslutade dagen med en kopp kungsvatten.
Vad jag vill komma fram till är att den överlägsenhet i spelstyrka som laget då hade måste ha gjort att motivationen många gånger kanske inte var den bästa. Man kunde vinna genom att ofta bara ställa in grillorna.
Dessa gånger såg man nog inte röken av en berömda grinigheten som Wennman talar om.
Den (grinigheten) sågs ju nästan bara till när det tände till i ngn match som gällde ngt, typ finaler eller om det var ngt nytt rekord av ngt slag som skulle slås.
Att Boorken nu iaf försöker införa ngt som liknar den berömda Brynäsandan är väl iaf ett gott tecken.
Ett tecken som Wennman tyvärr inte ser.
Eller väljer att bortse ifrån. Och bortser från saker det gör han i övrigt i t.ex detta fall:

"Det jag såg mot ett Timrå som totalt utklassade Brynäs i tredje perioden och i sudden death skvallrar om att det mycket väl kan bli nerflyttning."

Vet inte om dom direkt utklassade oss, men dom hade iaf tryck på oss ett tag i sista.
Wennman verkar iaf ha glömt den andra perioden då det var vi som tryckte på rejält och visade lite av det man vet finns därbakom hinnan av dåligt självförtroende samt press på spelarna och hela laget öht.
Kommentera