Brynäs IF

723945 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #630015

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF 1/12-05
Clubsport: Jag följde matchen via webradio och såg typ 3 sekunder matchbilder i fyran. Mormor tyckte att Brynäs "gjorde en riktigt bra match, en jävligt bra match." Med sådana kommentarer efter en förlustmatch kan man ju bara undra vad han ska säga när vi vinner en match. När det nu händer. Lördag?

Tycks vara mer energi och speed i laget. Man har samlat ihop sig efter de senaste veckornas rabalder. MEN: Vi måste ha in mer folk i laget. Folk som är bra idag, inte utvecklingsprojekt från allsvenskan. Bredd och tyngd. Dackell, Lind, Sjödin och Molin drar mycket tunga lass nu, guhjälpe oss om en dom går sönder. Vi kan inte hänga vår framtid i elitserien på en lovande 18-årings axlar. Han är fenomenal och kommer att bli ännu bättre, men han är inte redo att ta sådant ansvar.

Vi behöver poäng. Vi har haft en närmast osannolik tur med resultaten i andra matcher. Hur kan man ligga bara ett par pinnar under slutspelsplats efter att inte ha vunnit på nio omgångar?

Nu har vi ett gäng matcher framför oss då vi möter lag som ligger kring oss i tabellen. Sist vi hade sådana matcher gick det inte bra. Ska vi ha en chans att undvika kvalspel måste vi vinna några av de matcherna. Det tror jag faktiskt att vi gör. Sen måste vi få in etablerade nyförvärv. Man vinner inte elitseriematcher med allsvenska spelare. Man kan ha tur och hitta guldkorn i AS, men man kan inte ha som regel att värva från lägre divisioner för att spela i högre divisioner. Jag får liksom inte ihop det.
Kommentera