Brynäs IF

724004 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #635385

Sv: Vändning???
Enaranger: "Men innan alla svävar iväg för högt i det blå
så kan alla se att det kan vara så att vi är bland
de två sämsta lagen igen på lördag kväll. Men det
kan ju å andra sidan också vara förändrat till
det bättre. Så vänta med flaxandet till på lördag."

Håller med dig Enaranger. Såg matchen live igår och skillnaden var till största delen (frånsett slutet) att kringlorna var anskrämligt dåliga. Under 5 minuter - efter utskällningen av Taavola i första - spelade de hyfsat.

Titta bara på pinan i andra. Det måste vara en av de sämsta perioder som har spelats i Gavlerinken på länge. Visst spelarna jobbar nu på ett annat sätt - sen petningarna. Så det har givit resultat. Sen är faktiskt materialet precis på gränsen till att klar KS. Men så länge S-tälje o Timrå inte visar bättre takter känner jag mig tillförsiktlig.

Om nu spelarna verkligen går ut på Lördag och visar vad de vill och ängsligheten försvinner så kan detta vara en vändning. Men en vändning är inte stunder av bra spel. Igår så var det verkligen inte någon vändning. Titta tex på det som tex hände i slutet av första eller under PP iandra. Där vågade ju spelarna ej att göra något. Inte ens Bäckis.

Vill till slut hylla Bäckis. Han blir ju bara bättre vecka för vecka! Klart bäst i går och kanske matchavgörande genom att han - nu när Sjödda var borta - var i stort sett den ende som verkligen klarade av att hålla huvudet kallt.

Och så vill jag hylla alla spelarna för deras otroliga arbetsinsats under den senaste tiden. Kan tredje periodens spel fortsätta så kan det vara en vändning.

Nej, mycket jobb återstår. Dock anser jag som förut. Boork har gjort helt rätt. Alla spelare jobbar hela tiden nu. Och jag tror att om de kan
Kommentera