Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #635426

Sv: Vändning???
Huss: "Leksand i ett derby brukar kunna sluta hursomhelst oavsett form. Vilket kanske är tur då Leksand har tagit betydligt fler poäng än Brynäs de senaste säg 10 omgångarna."

Ja, det är mer än ovisst o kan sluta precis hur som helst. Det man vill se dock är att grabbarna jobbar i 60 minuter. Prestationen senast mot dalmasarna fick ju indirekt konsekvenser (även om det inte bara var det!). Men nu kan ju ingen klaga på arbetsinsatsen de senaste matcherna. Kan inte komma på en enda på slutet där detta har varit problemet.

"Sen får vi verkligen hoppas att Sundlöv hittar en center + en målgörare under uppehållet. Truppen är för tunn i det långa loppet."

Ja, men det här med att köpa färdiga spelare. De är såååå dyra. Och kan ha konstiga ideér om att de skall spela i första formationen hela tiden! Och det vet vi ju är ingen bra kombination med en viss man i båset (vilket jag stöder till hur många procent som helst). Visst behövs det för att kunna ta en slutspelplats. Frånsett målvakterna så har ju B klarat sig från skador hyfsat i år. Tänk om vi får 2-3 nyckelspelare skadade! Då blir det nog Malmö igen i mars!
Kommentera