Brynäs IF

724002 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #637980

Sv: Transferfönster II
70 Rodrigues: Frågan är om det finns nån som kan förstärka laget. Svaret är givet, visst finns de det, kruxet är att leta reda på honom. Jag tror inte att Brynäs har haft resurser nog att scouta spelare mer än det som gjorts. Sundlövs resor till Finland och Norge, Boorkens besök på diverse allsvenska matcher etc...Men det kan ju vara ett tillfälle att vara lite kylig och ta hit en allsvensk spelare och se lite framåt med lagbygget. Men jag är lite skeptisk till att värva en center, det krävs ju mer av en center än av en ytterforward, en "grinder".

Visst är det tråkigt att vi får klara oss utan Bäckström under fem matcher men jag tror inte att det gör så mycket, i alla fall inte i de tre första matcherna. Bäckström har varit bra i matcher där Brynäs har fört spelet, i de tre kommande är inte det att tänka på. Då är det att spela smart och att utnyttja de tillfällen som bjuds, inget annat. Det är inte Bäckströms typ av matcher helt enkelt. Visst har vi centerbrist som det ser ut nu, men vi får ju in en center i Felsner och även om Boork hellre vill använda honom som ytterforward så finns ju i alla fall den valmöjligheten. Att "panikvärva" bara för att täcka upp hans plats under fem matcher tror jag bara rör till det.

Men det säger en del om Brynäs centerbesättning när man är orolig för att en spelare skall åka iväg och spela JVM, som i normala fall skulle ha varit en tredje eller fjärdecenter i ett elitserielag. Nej, jag hoppas givetvis på en kanonförstärkning men kommer inte att gnälla ihjäl mig om det inte presenteras något toppnamn.
Kommentera