Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #638025

Sv: Transferfönster II
GävleLasse: "Visst är det tråkigt att vi får klara oss utan Bäckström under fem matcher men jag tror inte att det gör så mycket, i alla fall inte i de tre första matcherna. Bäckström har varit bra i matcher där Brynäs har fört spelet, i de tre kommande är inte det att tänka på."

Håller med dig till 100 %. Tror ej att detta blir ngt avgörande för om Brynäs framtid. Visst är det lite klent på centerpositionerna. Blir Lind skadad tex så känns det lite skakigt. Även om Sjödda eller Sunken skulle bli skadade på backplats.

På sikt är jag dock av den åsikten att det är bättre att försöka skapa ett lag för framtiden, precis som Boorken gör nu. Om 50 % av värvningarna från allsvenskan, juniorleden etc blir etablerade ES-spelare så är jag nöjd. Viktigt dock att skriva try-out kontrakt eller korta kontrakt med dessa, precis som Sundlöv gör nu.

Tror att t.ex lag som S-tälje kommer att få stora problem i framtiden. Leksand o Mora måste också bygga ngt eget. Det går inte att år efter år bara värva nyckelspelare. De måste också formas i klubben.
Kommentera