Brynäs IF

723594 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #647161

Sv: HV 71-Brynäs IF 2/1-06
GävleLasse: Intressant.

Jag håller fortfarande med dig i många av dina åsikter, men ej slutsatsen. Defensivmisstagen är ju nyckeln. Varför händer detta nu och inte så mycket i början? Det är nog flera delar. Men ett är säkert. Allt hänger ihop. Gär du ej PP-mål eller får utdelning med sådant tryck som i första mot Frölunda så kommer stressen och misstagen. Gör du enkla misstag så missar du när du har bra lägen att göra mål. Och enda boten på detta är att fortsätta jobba. Då kommer utdelningen. Men tyvärr så räcker inte ens detta mot de 4 stora!

Men matcherna mot Timrå o Modo blir ju så otroligt viktiga. OM spelarna slutar att jobba i dessa matcher under alla 60 minuter är nog en resa till Skåne (eller två) oundviklig framöver. Det är det allra viktigaste att vi inte kommer tillbaka till bergochdalbanan från de senaste åren med en bra match och en djupdykning efteråt.

Alla äggen är inte i samma korg. Det är det som organisationen håller på att bygga upp. Men man har nu valt att låta den sportsliga ledningen få förtroende ett tag och det tycker jag är bra. Självklart måste det förr eller senare komma resultat. Annars måste åtgärder vidtas. Och självklart har misstag gjorts. Tror faktiskt att Boorken ångra Walle-beslutet nu när han har skottat snön och fått tänka över det lite i lung o ro! Det var nog lite överilat. Men som sagt ett beslut tar man och står för det.

Och återigen i denna ädla sport så lönar sig hårt arbete och bara hårt arbete.

För mig är Boork som person helt ointressant. Det viktiga är att Brynäs kommer tillbaka till finrummet i hockey. Och fortsätter man på den inslagna vägen så kommer man det förr eller senare. Men som sagt det tar tid och kostar mycket svett.
Kommentera