Brynäs IF

723922 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #676910

Sv: Hägglund jagas av Leif Boork
70 Rodrigues:

15 minuter innan du skrev detta inlägg skrev jag;
"Tja, blir Boorken kvar så spelar det ingen roll hur många extramiljoner föreningen får av sponsorer och publikintäkter till nyförvärv. Han kommer ändå bara föredra allsvenska gnuggare och skulle Sundlöv råka snubbla över en riktig kvalitetsspelare från Tjeckien så hamnar han nog i frysboxen av Boork. Brynäs centerstomme t.ex kommer väl om ett par år bestå av Almtorp, en omskolad Danielsson, en nyförmåga från allsvenskan och en juniorspelare. Men vi har ju en fin arena iallafall..."

Vi har en kass sportchef (Sundlöv) , men han försöker åtminstone. Han jobbar 24/7 för att göra det bättre för Brynäs. Han är superkass, men blir bättre dag för dag. Om en 5-10 år kommer nog han vara en superb sportchef, tills dess gör han verkligen allt han kan (han har hjärta).


Vi har en tränare som nästan inga spelare vill ha kvar och det gäller även styrelsen. Men så länge inget trovärdigt alternativ presenteras från BIF så måste man ju välja Boork, i brist på annat... Det är ingen guldsits direkt men vad ska man välja? Boork eller ......?


Ps. Jag tycker det är jävla synd att det blivit så här. Att vi har hur mycket pengar och kunnande som helst att värva ett SM-lag nästa säsong men vi har valt en tränare som är nöjd med att utveckla spelare till SM-guld och en sportchef som har ett självförtroende som icke existeras.....
Kommentera