Brynäs IF

723999 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #677163

Sv: Hägglund jagas av Leif Boork
GävleLasse: "Är egentligen Boork anledningen till att vi ligger på slutspelsplats? Jag tycker snarare att vi hamnat i den position vi är i nu på grund av andra lags misslyckanden. DIF, SSK, Leksand samt att Timrå blev blåsta på en förstakedja i elfte timmen innan säsongspremiären."

Nä, att vi nu har ett helt annat självförtroende, grundspel och struktur i laget, måste bero på dom andra lagen.
Undrar om det inte är Challe, Taavola, Pirro och LillKenta som egentligen tränat Brynäs iår, och att Boorkens tränarroll i laget bara är en mediagrej?
Självfallet är det Boorken som är den stora anledningen till att vi nu ser ut att greja ett slutspel.
Därmed inte sagt att ngn annan tränare hade gjort samma sak lika bra.
Wesleys exempel (Modo och deras förlamning) tycker jag stämmer rätt bra ändå, som ett bevis på hur det kan gå om man tar in spelare som helt naturligt får för stora förväntningar på sig då det rör sig om världsspelare.
Skillnaden mellan detta exempel och dina egna (Frölunda och LHC ex)
är ju att dessa lag allaredan hade ett mkt kompetent lag med mkt bra stjärnor INNAN man spetsade till det hela med ett par NHL-stjärnor.
Timrå tycker jag till viss del agerade lite som Modo efter att man fått in några stjärnor. En klar besvikelse ifjol med tanke på vilka spelare man lyckades plocka hem under lockouten.
Kvar återstår Mora, som framförallt inte hade ngn större press på sig att prestera ifjol, och därmed kunde få till det rätt bra med hjälp av sina förstärkningar. Men även där kunde man se tendenser till att övriga spelare bitvis underpresterade och överlät det mesta på stjärnorna.
Kommentera