Brynäs IF

723922 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #677782

Sv: Hägglund jagas av Leif Boork
Huge: "Nu verkar ju dessa kalkyler hålla så här långt, så den där fartblindheten vet jag inte om jag känt speciellt mkt av."

Den fartblindhet jag talar om är att många verkar tro att man kan göra det man gjort i år. 4-6 spelare från allsvenskan i Brynäs nuvarande trupp skulle innebära att man har en full trupp. Kupan, Öhrstedt och Sulku är väl de backar som skall bytas ut men troligen så kommer inte alla tre att bytas ut då Sulku redan är ersatt i truppen. Så två backar lämnar 2-4 fowards kvar att värva. Vilka positioner skall man titta på? Centrar? tar man in säg två forwards från AS och två backar från densamma så blir det inte mycket utrymme kvar för några "stjärnor". Eller det kanske finns spelare som du vil ersätta?

Molin börjar ju bli gammal, Sjödin likaså Malmström har ju inte kommit upp i samma nivå som förra året, har han blivit en bekväm primadonna? Lind har ju varit skadad en del, det kanske är honom vi skall ersätta? ;)

Som jag ser det så finns det plats för 4 kanske 5 spelare och dessa platser vil jag se fylls med etablerade spelare så kan vi ge Sunna, Stridh, Alcén, Blomqvist och Morin chansen att utvecklas istället.

Jag tror även at en ambitiös nivå på värvningarna skulle bidra till att det blir lättare att behålla Honken och evetuellt även Korhonen.
Kommentera