Brynäs IF

723911 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #678283

Sv: Hägglund jagas av Leif Boork
Läget inför kommande säsong är naturligtvis helt annat än i somras.
En hyfsad säsong 05-06 gör att klubben andas framtidstro igen och får lite lugnare på gatan.
Nu finns det pengar till att samla in lite mer slagkraftiga namn. Även om Boork har en tydlig filosofi tror jag inte han konsekvent tackar nej till bra spelare. Sedan finns det ju faktiskt bra spelare med en helt annan personlighet än Viitakoski, Walle mfl.
Nu gäller det för Sundlöf att hitta dem.

Sedan är det ju så att de spelare som var nya och oprövade i september 05 (Almtorp, Månsson, Bäckström, Sundqvist mflera) har vuxit ett par snäpp och blivit etablerade ES-spelare. Det gör ju att truppen nu inte är lika ömtålig som den var i höstas.
Det är ju liksom ett helt annat utgångsläge som gör att jag tror på fortsatt utveckling. Vi måste bygga vidare på det som har avslutat den här säsongen (oavsett hur det går i slutspel) och inte på den grupp med blyga kycklingar som vi stundtals var i höstas.

Men om vi ska ta ytterligare ett steg i hierarkin (topp 5 eller så) så krävs naturligtvis en knippe namn som lyfter, inte kompletterar. Men det är självklart både Boorken och Sundlöf införstådda med och siktar på.

En punkt som oroar lite är målvaktssidan. Jag hoppas att Honken inte går och velar fram tills NHL börjar som tidigare år. Det kan ju i sin tur påverka Korhonens intresse av att vara kvar.
Mardrömmen vore att Honken bestämmer sig sent att gå och att Korhonen under tiden har gått till en annan klubb.
Men den dan, de problemen...
Kommentera