Brynäs IF

723911 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #678507

Sv: Hägglund jagas av Leif Boork
Huge: Var och en har sin åsikt så även jag. Om du har en åsikt vet jag inte då du oftast bara ger mothugg på valda delar av inläggen. Jag har sagt det förut. Kom gärna med motiveringar och bidrag gärna i debatten med åsikter och atgument. Att göra som du och stå med mössan i hand och tycka att allt som Boork, Sundlöv och Brynäsledning gör är rätt är ju inte bra.
Vi får inte glömma att just detta passiva "tillstånd" från supportrar var en starkt bidragande orsak till att föreningen hamnade i de problem som har föranlett "krisen" i Brynäs de senaste åren.

Du har pratat om att Brynäs håller på och bygger långsiktigt. Min fråga är då. OM man skall bygga långsiktigt, är det då rätt att i mångt och mycket låta samma personer stå för det långsiktiga bygget? I mina ögon så hade man inte behövt "bygga om" föreningen om de skött sina uppgifter från första början. Att folk sitter här och ger fullt förtroende för sånt tycker jag är lite skrämmande.

Att vi får en ny Arena är ju en väldigt bra start och framför allt att Brynäs kommer över en "tröskel" för att utvecklas. Men i samband med arenabygget så kommer ju även arbetsbördan och krav på kvalitén att öka markant. Räcker det att "nystarta" och köra i samma gamla hjulspår med "de vanliga" rösterna uppe på sätraåsen eller skall man kliva åt sidan för att ge plats åt lite nytänkande och nya krafter?

Vad gäller lagbygget så verkar det vara praxis bland alla Boorkfanatiker här att förutsätta att samtlga spelare som tagits in den här säsongen kommer att fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre. Hur många spelare har inte gjort ett lovande första år i Brynäs för att sedan helt försvinna? Ett "best case scenario" slår sällan in och därför måste Brynäs förstarka rejält nästa säsong. Kraven på Brynäs kommer att öka från alla håll. Och jag hoppas verkligen att även Brynäsledningen/lagledningen ökar kraven rejält. Att åka på bortamatch och bara få "lite stryk" håller inte om man har ambitioner...

Huge.. försök att bemöta h e l a inlägget nu istället för att ta ut en mening.....;)
Kommentera