Brynäs IF

723912 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #678531

Sv: Hägglund jagas av Leif Boork
Pelle Borås: Just detta med att alltid ha ambitionen att sträva uppåt och att bli bättre är en viktig ingrediens när det gäller nyförvärv. Exempelvis så var Miettinen väldigt noga med att Brynäs skulle satsa när han förnyade kontraktet senast. Att det sedan gick som det gick är väl bara ett bevis på att även spelare har krav på det som händer i laget.

Frågan kvarstår dock om Brynäs vågar sticka ut näsan och säga att målet nästa år kommer att sättas i samma ambitionsnivå som resten av Brynäs framtidsplaner, Arenabygget etc.

Allt utom slutspel nästa säsong skulle vara ett rejält kliv bakåt oavsett om vi klarar oss till slutspel i år. Gör vi det så tycker jag att målsättningen för nästa år måste vara snäppet värre till nästa säsong. Exempelvis att vi tar oss till slutspel och åker i kvarten så måste målet vara semin nästa säsong...

Om vi ser på målsättningar överlag så måste Brynäs vara lika tydliga som ambitiösa. Om man ser på brynäs som ett företag och medlemmarna som aktieägare så blir kraven att alltid sikta högre. Utveckling.
Kommentera