Brynäs IF

723911 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #678908

Sv: Nyförvärv
Jompe: Det är upp till var och en att ta åt sig av mitt uttryck. En sak är dock säker, att de som inte gillar vad Boork håller på att göra med Brynäs och som är skeptiska till de rykten som börjar cirkulera kring "förstärkningarna" som ansluter nästa säsong kallas "Dysterkvistar". Detta är tydligen helt OK. Därför förbehåller jag mig rätten att kalla mina motpoler för Lakejer, sen är det som sagt var upp till var och en att ta åt sig eller inte..

Om vi summerar de rykten som jag hört om "förstärkningarna" till nästa år så verkar det ju inte som att nån kommer att lyfta laget utan det kommer snarare att bli så att laget får lyfta "förstärkningarna".

Johan Hägglund (Center/Forward)
Johan Ryno (Forward)
Johan Ejdepalm (Back)
Mads Hansen (Center)

Vem vill jag ha i båset? En fråga som tydligen är väldigt intressant för många. Jag måste dessvärre göra er besvikna och inte komma med ett namnmen jag är övertygad om att det finns många namn som skulle kunna göra ett väldigt bra jobb. Problemet med Boork är att han verkar använda Brynäs som nåt slags uppsamlinglag för spelare han haft tidigare.
Kommentera