Brynäs IF

723945 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #679019

Sv: Nyförvärv
Huge: Ja det ser verkligen bra ut för unge Bäckström. Men skall man se över Brynäs centrar till nästa säsong så tycker jag att det är för mycket defensivt skickliga killar och för lite playmakers. Kontentan kommer ju att bli att folk återigen kommer att skrika efter målskyttar. Det blir svårt att vaska fram målskyttar när man inte har centrar som kan leverera ett bra offensivt tänk.

Nu tänker säkert många att "vi har ju Lind", men jag tycker inte att Lind har varit ens i närheten av vad han varit den här säsongen. Dels på grund av skador med även på grund av att han dalat rejält i karriären. Han är mer nyttig tillsammans med Dackell i BP.

Profilen "Hansen beskrivs som en ledartyp och en grovjobbare med bra defensiva egenskaper." Talar ju inte för att vi får in en kille som kan styra upp offensiven heller. Att han öst in poäng i Norska ligan kan man ju inte dra några som helst paralleller av med tanke på de siffror som Spets hade sista året i Norge jämfört med vad han presterat i Brynäs. Och är det NÅN som fått chansen att leverera så är det just Spets.
Kommentera