Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #680928

Sv: Nyförvärv
JanT: En värvning som kan bli både fågel och fisk. Men jag minns hans agerande i DIF och visst är det en stor talang som Brynäs kan ha nytta av i framtiden. Jag undrar vilken spelare från AS som får kliva åt sidan för att lämna plats?

Hermansson eller Gellerstedt är väl de som ligger risigast till.

Vidare så blir man lite konfunderad över hur det är tänkt att stommen i laget skall se ut. Just nu är det väldigt mycket talang och balansen till rutin minskar. Nu vet vi ju inte om Molin spelar ett år till så där missar vi en del rutin i så fall. Men skulle det bli spel för Molin så kan det ju inte vara frågan om mer än ett ettårskontrakt. Vi bygger ju långsiktigt å då kan man inte ha en massa åldringar i laget, det rimmar inte.

Widing vete katten om han inte floppar. Visst är han ovan med större rink men om så vore fallet så borde han varit mer tongivande under finlandsresan nu senast. Nej, det känns lite som en floppvärvning, precis som det brukar bli när det gäller spelare Sundlöv varit sugen på en längre tid... Typ Simon Skoog som Mormor var så glad över att äntligen fått till Brynäs.
Kommentera