Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #691526

Sv: Kvartsfinal 4:7 | Frölunda Indians - Brynäs IF
När man läser dysterkvistarnas inlägg här under gårdagskvällen kommer man att tänka på den där kvinnan i en av Woody Allens filmer som inte kunde få orgasm, och när hon till slut--efter år av terapi--fick det så var det fel sort.

Det var fel av klubben att anlita Boork, det var fel av Boork att sparka Miettinen, Wahlberg och Vesa. Det var fel att värva allsvenska spelare för de är för dåliga, och det var fel att värva Salmonsson för han är för bra och försvinner till NHL. Vi skulle bombis hamna i kvalserien eller i bästa fall i ingenmansland, och när vi gick till slutspel har spelet varit dåligt. Och ni kan redan nu dissa nästa års lag utan att veta ett smack om hur det laget kommer att se ut.

Under tiden har Brynäs rätat upp en svår ekonomisk situation, kommit ur kvalserieträsket, blivit ett lag där coachen bestämmer och man kommer att spela i en ny arena nästa säsong. Jag förstår att det har varit tufft att vara dysterkvist den här säsongen, och jag hoppas att ni kommer att ha det ännu tuffare nästa säsong.

Jag tycker att klubben ska ha en stor eloge och stort erkännande för vad man uppnått den här säsongen, på isen och utanför isen. Som alla andra här inne är jag inte nöjd förrän guldet är tillbaka i Gävle, men den här säsongen har inneburit flera steg i rätt riktning. Till nästa säsong kan vi flytta fram positionerna ytterligare och därmed också målsättningarna. Att ett hockeylag skulle gå från kvalserie direkt till semifinal eller finalspel är att begära för mycket. Man måste ta det steg för steg.

Det är enkelt att skälla på Huge för att han ser allt i vitt, men det är knappast mer trovärdigt att se allt i svart.
Kommentera