Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #71250

Sv: Lagbygget
Gordo:

Bra rutet angående juniorerna. Det finns alltför många på denna sida som, i likhet med ett antal bakåtsträvare i svensk hockey, tror att man utvecklas till en mycket bra elitspelare om man harvar i allsvenskan/division 1 i några år. Man ställer sig häpen inför en sådan okunskap - att åsikten finns i brynäs sportkommitté är bekant och får en att frysa inför framtiden.

Läste att också Daniel Johansson är, så gott som, klar inför nästa säsong. Det är ju alla tiders!!!! Nu är det bara Olsson kvar och vi har samma backbesättning som denna säsong. Dom släppte in 164 (!!!) mål - endast Gnaget var sämre med 165. Motståndarlagen lär ju inte sova särskild dåligt inför denna härskara av försvarare. Nog faan är det "silly season" alltid.

Det blir säkert likadant med forwards..........

Jag hoppas att man INTE väljer Micke Wahlberg - som tidigare påbekats här så behöver vi inte den sortens spelare, som egentligen inte har något motiv för att spela i Brynäs. Att flytta hem för att få tid för familjen stärker ju precis inte Brynäs. Låt han åka till Tyskland - i Brynäs hör att inte hemma, inte nu och inte i framtiden.
Kommentera