Brynäs IF

723912 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #717255

Sv: Läkerol Arena
Db_04: Saxat från Brynas.se:

"2005-06-16

Brynäs IF har idag gjort klart med assisterande tränare för säsongen 2005/2006.
Olof Östblom, 27 år, från Valbo blir ny assisterande tränare i Brynäs IF.

Olof har varit tränare under 8 säsonger och under hela den tidsperioden i sin moderklubb Valbo AIF, 4 säsonger i A-laget, 2 säsonger i ungdomslag och dom 2 senaste åren i B-juniorerna. Olof har även jobbat en säsong med Gästriklands distriktslag födda 1987.
Olof har steg 3 utbildning, coach/ledarskapsutbildning vid universitet i Umeå samt genomfört juniorspetsutbildningen. Olof kommer att tillträda sin tjänst som assisterande tränare den 18/7, när A-laget återupptar den gemensamma träningen efter uppehållet för individuell träning/semester.

- Vi är mycket nöjda med den här lösningen med Olof, han är en ung lovande tränare med hockeyfostran i distriktet, och förhoppningsvis så kan vi ha stor nytta av honom i många år framöver, säger Micke Sundlöv som en kommentar till rekryteringen.

- Det kommer att bli en stor utmaning och väldigt intressant. Nu får jag chansen att jobba med hockey på heltid och det har naturligtvis varit en stor dröm. Att få möjligheten att jobba med Leif Boork och få ta del av hans erfarenheter känns också mycket stimulerande, säger Olof."
Kommentera