Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #788465

Sv: Brynäs IF-Timrå
Anemyr: Djurgårdarna hade med sig en hel hög med sk "Bangers", smällare som låter nåt aldeles fördjävligt. Redan under nationalsången briserade några av dessa och det kastades även in sådana i Brynäsklacken. Som tur var exploderade den på "golvet" och ingen kom till skada. Jag vill inte ens tänka vad som kunde ha hänt om den exploderat i huvudhöjd. Dessa bomber exploderade lite då och då under matchen. Nån till slängdes over i Brynäsklacken och en slängdes även in på isen.
Sen hade ju Djurgårdarna köpt biljetter på hemmastå och försökte ställa sig på bortastå vilket ledde till att det blev milt sagt överfullt på bortastå. Det mest skrämmande med det hela var vakternas agerande. Djurgården kastar bomber, vakterna gör inget. Brynäsfans gör tecknet med ett alena uppåtpekande långfinger, de slängs ut omedelbart eller blir hotade att befrias från fingret de nyss visat upp. Djurgårdarna fick göra precis vad de ville och vakter/polis gjorde inte annat än att slänga ut Brynäsare. Djurgårdarna vågade de inte slänga ut, "det kan bli upplopp då".


Vad gäller krönikan så kämpade vi stenhårt med att få de ansvariga för bygget att inse att det inte var den mest intelligenta lösningen att ha klackarna bredvid varandra. Nu kan vi väl bistert konstatera, vad var det vi sa.

Självklart måste vi inom supporterklubbarna gå vidare med detta och se till att göra det bästa av situationen.
Kommentera