Brynäs IF

723999 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #789193

Sv: Brynäs IF-Timrå
JanT: Clarence öppningsreplik mitt i matchen, efter en tids bortavaro från HS:

"I sedvanlig stil, när det gått en tid av elitserien, visar Brynäs att man inte har nåt med tabelltoppen att göra den här säsongen heller. Mönstret är välkänt vid det här laget."

Clarence visdomsord lite senare:

"Sannerligen, sannerligen... vilken härlig vändning!! Trodde jag inte ett ögonblick på, det erkänner jag villigt. Detta är ändå något som faktiskt utmärker och skiljer Brynäs åt från andra säsonger, att man har moralen, kraften och (faktiskt!) kvalitén att komma tillbaks i matcher från ett par måls underläge. Har ju hänt tidigare i höst också. Fint!"

Härlig konsekvens i den mannens analyser.... :-)

Vändingen var nog den bästa medicinen efter slarvet senast mot Djurgården.
Nu fick man verkligen kämpa sig in i matchen och dom 2 pinnarna kändes nästan skönare än om vi hade tagit en fullpoängare med lite ängsligt och avvaktande spel. Bättre att gå in i nästa match med dagens avslutning i ryggen, än att åter ha fått börja en match med Djurgårdsavslutningen på näthinnan. Timrå gör det mkt bra, men har ju god hjälp av vår passivitet i första och andra.
Kul att Danne får avgöra då han i övrigt även gjorde en bra match.
Sperrle gör ett par direkt matchavgörande räddningar, men Angell står ju faktiskt för den absolut viktigaste räddningen på Regins friläge.
Man kan iaf inte beskylla grabbarna för att inte ge publiken valuta för pengarna.... :-)
Kommentera