Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #792544

Sv: Boork riskerar böter!
Huge: "Ser man lite objektivt på situationen, så är det enligt min mening i princip bara fråga om en avblåsning som kommer lite sent."

Om det nu bara var fråga om en sen avblåsning så befogar detta inte till att börja veva situationen med videodomaren. Hans agerande verkar lite orutinerat tycker jag. För han blåser väl när han anser att pucken är blockerad, om han inte är säker på detta så skall han alltså INTE blåsa.

När han väl blåst så finns det ju ingen återvändo om man säger. Han kan aldrig döma mål om han blåst av. Om han vill kolla om pucken är inne i målet innan han blåst så borde han plugga lite på sin positionering vid situationerna, för en sån väsentlig sak får han inte missa vid första tillfället. Är det gränsfall så är det givetvis befogat, men då för att kolla om om pucken var inne, inget annat. Nu verkar det mer som att han ville förvissa för sig själv om att han handlat rätt. Såna saker kan han inte ta time out för att göra. Jag är tämmeligen säker på att han redan bestämt sig för att inte döma mål och var säkert lika säker på att pucken aldrig var inne innan han "blåst".

Av allt detta så gavs Mora ett break för att samla sig...
Kommentera