Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #793739

Sv: Brynäs - Luleå 28/11
Tommy: Som det verkar så har "förstärkningarna" fått direkt motsatt effekt. Allt prat om den "breda truppen" köper jag inte. Brynäs har idag 8 backar varav en på skadelistan. Visst har vi två backar utlånade, men detta på grund av att de inte håller för elitseriespel.

På forwardsidan har vi visserligen en ganska bred uppsättning men det är samma visa där, det är några som jag inte tycker håller "rätt" nivå.

Spets - Det skall bli intressant att se vad som händer med honom, rykten placerar honom i Växjö Lakers, något som dementeras vara aktuellt från Brynäshåll. Jag tror att Norrmannen får tillbaka sin plats med Molin och Hansen.

Widing - Har definitivt inte blivit den injektion man hoppats på. Kanske hade man för bråttom att ge honom en plats i laget, är det inte svårare att slå sig in i laget än att delta på ett par träningar? Petning?

Salmonsson - Ännu en spelare som mest far och flänger, verkar vara svår att spela tillsammans med just därför. Jag märkte även tendenser till det när han spelade med J20 i söndags. Fortsatt J20-spel?

På det så har vi en rad "gamla" forwards som underlevererar just nu. Lind och Danielsson är väl de man främst tänker på.

Men det är främst de tre ovan som jag tänker på, och utan dem plus den utlånade Gynge så är inte truppen så bred som många verkar tro. Boork har ett tiotal forwards sen har han en kompott av halvklara spelare som han inte verkar veta vart han skall göra av. Vart finns linjen i lagbygget? Det finns en klar linje i en sak, att man tar in talanger, dessvärre endast detta utan en klar roll i laget. Boork bakar utan att degen har jäst klart.
Kommentera