Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #793749

Sv: Brynäs - Luleå 28/11
GävleLasse: Jo, jag håller i stort sett med. Det har varit ett dribblande ett tag nu. Boorken verkar inte riktigt hitta rätt. Men det ena ger väl det andra. Precis som framgång föder framgång så blir det väl lite tvärtom när det börjar ta emot. Det är väl problemet för "utfyllnadsspelarna". När det rullar på så är det enkelt att komma in och jaga livet ur sig, men när man måste vara kreativ och vända en matchbild så kan det vara värre. Ibland räcker det med att gå ut och tokköra för att få till en förändring, men ibland krävs ju lite finess också.
Vissa matcher går man ut till med stor energi och då märks ingen större skillnad på vilken femma/kedja som är inne. Alla kämpar och sliter och många presterar. Då verkar det inte spela någon roll att motståndarna är en halv gång större.
Sedan i andra matcher så får man intrycket av att ingen formation lyckas och att alla i motståndarlaget är större och starkare. I de lägena saknar man en "stjärnback" och/eller "Stjärncenter/speluppläggare" som kan prestera oavsett hur övriga laget uppträder.
Bara att hoppas att det vänder mot t.ex. Malmö imorgon.
Kommentera