Brynäs IF

723866 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #810125

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks
Fundamentals: Alternativt att man gör en satsning framåt och släpper lite på det defensiva tänkandet. Ganska signifikativt för gårdagen var att de utvisningar Brynäs åkte på var Hookings rakt igenom. Såna utvisningar åker man på när man inte är på tårna och ligger i rätt position utan försöker dra ner tempot på motståndaren (få ner det till sitt eget)

Men visst har du rätt i det du säger ALLA lag backar hem i oilka utsträckning, det är nåt som verkar sitta djupt rotat i våra svenska sinnen. Frågan är istället i vilket läge man backar hem.

Hur ofta vinner brynäs med mer än 4 mål? ett par tre gånger per säsong på sin höjd. Att man täpper till och spelar grishockey på bortais kan jag köpa men inte på hemmaplan. För dör skall underhållningsvärdet in i ekvationen. En bra hockey är precis lika viktig för en förenings ekonomiska utveckling som en underhållen publik.

Skall man bygga långsiktigt så måste man även jobba för att få igång den gråa och tysta publiken i Gävle. Jag tycker att Gävlepubliken speglar laget på ett väldigt bra sätt... Den har sina ljuspunkter med oftast väldigt grå och tråkig.
Kommentera