Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #811335

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks
GävleLasse: "Du har bevistat EN match i LA, denna i samband med ett "informationmöte" från Brynäs. Att påstå att du skulle vara färgad i debatten är ett understatement."

Att bli beskylld för att vara färgad när man bara vidarebefordrar det som föreningen konstaterat via undersökningar, känns väl kanske inte som nån högre form av seriös kritik.
Det var ett informellt möte där lite olika saker dryftades. Bl.a vilka olika åtgärder som vidtagits för att locka fler åskådare. Där ingick ex bussningarna från närområdet och just satsningen på att få dit kvinnorna, som länge varit en eftersatt eller snarare totalt förbisedd kategori.
Kringarrangemangen i övrigt var det inget snack om, mer än att Åkerblom hade en intressant idé om hur man borde kunna attrahera ex sponsorerna som nyttjar logerna. Före match så håller han ett litet föredrag om hur man ser på dagens match, offensiv och defensiv taktik osv. Där finns det ju även mkt annat som rör hockeyn rent allmänt som kan tas upp, och där gemene man ju i regel är så gott som totalt okunnig när det kommer till kritan. Han hade själv erfarenhet av det sistnämnda då han flera gånger hade varit tvungen att lämna sin plats som åskådare, enbart pga att det satt ngn korkad tomte vid sidan om som trodde han var jätteexpert och kunde allt och dessutom via glåpord och andra tillmälen mot både domare och spelare försökte lägga tyngd bakom sina okunskaper.
Kanske vore ngt att införa härinne på HS också, med tanke på de tokerier man ibland får läsa.... :-)
Kommentera