Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #811367

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks
Huge: "Att bli beskylld för att vara färgad när man bara vidarebefordrar det som föreningen konstaterat via undersökningar, känns väl kanske inte som nån högre form av seriös kritik."

Nu skrev du inte att detta var vad som sades på informationen utan du skrev i ordalag som kunde tolkas som dina egna iaktagelser/slutledningar baserade på informationen.

Men problemet kvarstår. Vad g ö r man för att locka publiken till LA? Med dagens publiksnitt så hade en renovering av Gavlerinken räckt.

Men man kanske jobbar långsiktigt där med. Härliga tanke, vi behöver inte engagera oss nu, det kan vi göra sen.

När det gäller att engagera fler sponsorer till logerna så verkar det ett skumt upplägg. Det finns ju bara ett begränsat antal loger så ett gott arbete kan bara rendera i en sak. Köer till dessa loger. Detta medans stora hål på läktarna gapar stora.

Till sist så har jag full förståelse att du inte bryr dig nämvärt om kringarrangemang på matcherna för du besöker ju sällan Brynäs hemmamatcher så kanske är jag och ett antal med mig endast gnällspikar som snällt skall fortsätta att gå på matcherna medans du och ett växande antal väljer att stanna hemma och se på PPV.
Kommentera