Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #811404

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks
GävleLasse: "När det gäller att engagera fler sponsorer till logerna så verkar det ett skumt upplägg. Det finns ju bara ett begränsat antal loger så ett gott arbete kan bara rendera i en sak. Köer till dessa loger. Detta medans stora hål på läktarna gapar stora."

Ja, men nu snackar vi ju om själva idén på upplägget: att sprida lite mer kunskaper om hockeyn, så att gemene man (dit även sponsorerna hör) kanske får lite mer kött på benen och inte behöver gnälla så förbannat på domare, ledare eller spelare utan förhoppningsvis får en lite bredare syn på hur pass komplicerat det är att driva ett elitlag i ES.
Att du sedan skulle börja gnälla om långa köer till logerna var väl bara väntat. Vad är det som hindrar att man via ovannämnda idé skapar långa köer till logerna och samtidigt försöker fylla dom gapande hålen på läktarna? Det ena utesluter väl inte det andra?

För egen del bekymrar jag mig självklart inte ett smack om kringarrangemangen. Jag är intresserad av själva matchen och inget annat och personligen så skulle jag inte bli ngn flitigare gäst i LA bara för att kringarrangemangen hade blivit fler och bättre. Men självfallet intresserar jag mig på andras vägnar och förstår att det är en viktig fråga. Bara det att dina slutsatser tycks mig lite förhastade vad gäller den huvudsakliga orsaken till den tillfälliga(?) nedgången i åskådarantal.

Vad har man ex för kringarrangemang i alla andra ES-arenor?
Skulle vara intressant att få reda på ifall man där är så otroligt mkt mer kreativa än våra egna fantasilösa ansvariga. Inte för att det är ngt försvar, men det kanske visar sig att man där har ungefär samma upplägg som i LA och isf borde det ju vara en del andra faktorer som ligger bakom nedgången.
Kommentera