Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #811425

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks
Huge: Givetvis så är denna nedgång säkert redan inkalkylerad av Brynäsledningen men precis som HF var inne på så tycker jag att det är konstigt att inget gjorts för att minska "skadan".

Det är inte bara mig och många andra som "drabbas" av detta utan även laget som får spela inför nästan halvtomma läktare.

Något som du verkar glömma i all hast är ju att Brynäs skall även lyssna på sina medlemmar, för det är ju oss de företräder.

Men vad vet jag, jag "gnäller" ju om allt som du säger. Kanske bara för att jag inte tror att det är en generallösning att endast smälla upp en ny arena. Det är precis samma visa som med hemsidan.

Det räcker inte bara med att byta kostym, du måste även fräscha upp innehållet.

Detta med den nya arenan gör att hela verkligheten för Brynäs ledning kommer i en helt annan division. Skall den komma till gagn så måste den användas ut till max. Det blir en dyr "hyra" om man tänkt sig att finansiera både den och en och en ambitiös satsning på ett framtida topp 4 lag. För detta är ju den uttalade ambitionen.

"Vad är det som hindrar att man via ovannämnda idé skapar långa köer till logerna och samtidigt försöker fylla dom gapande hålen på läktarna? Det ena utesluter väl inte det andra?"

Jo det är precis vad det gör. All deras energi verkar gå till just företagen, vad gäller oss "grunts" så görs faktiskt inte mycket. Inte sett till att vi betalar dyra pengar för att se ishockeyn. Värdet på själva matchen är INTE befogad den hudralapp extra de tar för att man skall få se den. Det krävs en del för att man skall kunna höja biljettpriset så pass mycket.

Men även där är ju du en av de som inte "drabbas" då du stannar hemma å ser på PPV.
Kommentera