Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #813085

Sv: OMRÖSTNINGEN!!!
65selander: Aha, du menade så din luring ;-) Som det har sett ut en längre tid så kan jag inte annat än vara rätt så tillfreds med vår placering just nu. Vi är blott en poäng bakom guldfavoriten MoDo, som exempel. Ni måste ju dessutom vinna den match ni har kvar at spela för att riktigt vara förbi.. ;-)

Ja, även om vi under en period hade ett rätt betryggande avstånd till er och "mittgeggan" i ES, så trodde iaf aldrig jag att det avståndet skulle hållas. Det är en lång säsong och i princip vad som helst kan inträffa, vilket det också gjorde för vår del. Vi (Timrå och Brynäs) är väl i princip jämbördiga som jag ser det. Ja, detta när alla spelare finns på plats vill säga. Som det sett ut på slutet så har väl ni kunnat gnuggat på med fler spelare än oss. Därför har ni också kunnat hålla ett högre tempo, och ett högre tryck, och iom det nått större framgång än oss.

Dock så har det väl börjat vända tillbaka lite till det bättre för vår del. Igår mot SAIK såg det i sin helhet riktigt stabilt ut. Och SAIK är ju inte det laget som ger bort något vad gäller kampmoment och såna bitar. Men så körde ju dom på blott tre femmor...... been there, done that!

Vad gäller slutplaceringen för Timrå resp. Brynäs så lär vi nog båda hamna någonstans där vi ligger just nu. D.v.s mellan plats 4-6. Visst finns risken att vi tappar på nytt, även om jag inte tror det, men man ska ju aldrig säga aldrig. Får vi bara behålla de spelare vi har fått tillbaka i spel så är vi ett lag som bör ligga därikring. Lagen som vi har runt strecket visar upp en alltför stor ojämnhet för att riktigt kunna ta in försprånget som det känns. Som exempel så vinner Frölunda mot topplagen men förlorar samtidigt mot de lag som krigar om samma position. Ja, på tal om att välja "fel" lag att förlora mot och det omvända vad gäller vinster.
Kommentera