Brynäs IF

725392 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #81678

Krönikan och Senaste Silly Season nytt
Jag sitter här och funderar om vi Brynäs-fans inte har förstått att klubben har tappat fotfästet och inte längre är den förening som vi tror?

Denna slutsats baserar jag på att Brynäs bland annat har tappat forwarden Daniel Rudslätt 27 år till Djurgården,att back-klippan Christer Olsson är på väg till Tyskland,att Brynäs inte kan locka hem tränaren Niclas Wikegård som istället går till Djurgården.

Att Brynäs då i en desperat jakt på coacher anställer Finländaren Esko Nokilanien,man plockar Tommi Mietthien forward som är 27 år och finne. Man saknar en stabil förste målvakt man har förskingrat Johan Asplunds talang genom att varva Johan med Mattias Pettersson som jag defenitivft inte skulle ha i laget om jag fick bestämma. De Brynäs skulle ha gjort är att ge Johan Asplund 100 % förtroende och låtit Kristoffer Olsson bli andre-keeper. Nu är läget så här att dom målvakterna som jag vet är aktuella för brynäs så är läget så här att enligt internet-sajten gd.se. Så ska Atlantans General Mananger Don Waddell . så ska klubben överhuvudtaget inte ens diskuterrat att låta Pasi Nurminen lämmna klubben. En ganska anmärkningsvärd uppgift för då ska allt snack om Nurminen bara var grundlösa lösa ryckten så någon "idiot" hitta att på !!!

Snacket om den Mystiske "tredje målvakten" tror jag är en dimm-ridå av kanske media och klubben. De mest realistiska altentivet är kanske min egen ide om att ge Johan Asplund fullt förtroende och koppla in Ola Berggren som mental-coach till Johan och övriga laget. Som andre-keeper skulle antingen min favorit Joakim Lundström eller Kristoffer Olsson bli. Den ultimata målvakts-paret om man fick drömma skulle vara Johan"Honken"Holmqvist som förste-keeper och Joakim Lundström som andre-keeper. Men än är inte Silly Season är så mycket kan hända än. När de gäller Christer Olssons öde så finns de bara två altentiv ett är att man ser till att sponsorer skjuter till extra kapital så man kan match övriga klubbar som är intersserad av Olsson i sin laguppställning. Altenativ två att släppa Olsson för de kostar mer än de smakar och panik-värva en lika kampitent back som Christer är okej om ersättaren heter Marko Tuulola,Nicklas Wallin eller Per Löfström. Helst skulle man villa ha kvar Christer Olsson och värva alla tre killar som jag tycker är värdiga ersättaren till Olsson.

När de gäller Forwards sidan så är nyförvärvet Tommi Meitthien kanske en hysad spelare men det svider att man inte gjorde mer för att behålla Rudslätt. Att plocka upp Simon Östlund från J-20 är ett perfefkt drag. Brynäs behandling av " Mr Mål" Tom Bisset är en ända skandal uttan motstyke!!!!!! När de gäller Markus Matthiasson och Christian Söderström så plocka hit grabbarna omedelbart!!!!!!!!!!

Att Kyösti Karjalanien fortfarande betänknas som aktuell är mycket konstigt. Låt han avsluta sin karriär i Valbo istället!!!!!

Om ni klickar på min profil som har jag skrivit upp min dröm om brynäs lag till säsongen 2002/2003.

När de gäller oss supportrar så skulle vi kunna gå med i klubb som medlemar och samlas och kanske på ett framtida årsmöte då
rösta bort Nuvarande styrelse och dom som sköter de löpande verksamhetet i föreningen. Tänk på vad fotbolls-klubben Hammarbys fans gjorde!!!!!!!!

Vi skulle också kunna sluta snacka så mycket och börja agera mot vanstryet av klubben i våra hjärtan!!!!!!! Vi måste se till att draget på matcherna måste bli MYCKET BÄTTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni får gärna kommentera min krönika och skriva om ni inte håller med mig!!!!!!!!!!

Ursäkta att krönikan blev lite lång. Men har man farten uppe så är de svårt att sluta.

Glada Brynäs-hälsningar från Tor Karlström!!!!!!

Brynäs IF ROCKAR FETT,FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera