Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #81691

Sv: Krönikan och Senaste Silly Season nytt
Tor Karlström: Att Silly Season var över oss visste jag, men nu börjar undra om det inte också har blivit rötmånad. Har läst Din "krönika" flera gånger men förstår fortfarande inte vad Du far efter. Är det fel att ta in finska spelare i klubben? Först verkar det om om det är det Du är ute efter, sen hyllar Du Tuulola. Är det fel med icke-svenska spelare? Jag skrev tidigare idag att vi inte kan ta ställning till Silly Season förrän den är över och det finns inget i det Du skriver som får mig att ändra uppfattning.
Jag hade gärna sett att Rudslätt stannade i klubben, men ibland kan inte klubben råda över sånt. Man måste gilla läget, Karlström, och det betyder bl a att man får hålla sig inom de ekonomiska ramar som finns och göra så gott man kan för att behålla de spelare man vill behålla. Men Du verkar tro att får vi bara en annan styrelse så löser alla de här problemen av sig själv.
När Du diskuterar "snacket om den mystiske tredjemålvakten" låter Du som en privat Palmespanare som ser konspirationer bakom varje hörn. Igen--vi kan inte ta ställning till något av detta förrän vi har facit på bordet.
Kommentera