Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #819582

Sv: Seriefinal HV71-Brynäs IF 18/1-07
Laban: Haha ack så fel du har, enligt min åsikt... Är vi det tråkigaste laget som spelat i kinnarps arena? Är det tråkig hockey?

Jag tror att du är avundsjuk på vilken grym defensiv vi har, vi står upp på blå och hindrar er från att komma in i zon, men då spelar vi tråkig hockey?
Hv71 visste om att Brynäs skulle gå ut defensivt och kunde då ändrat taktik, eller iofs, det finns ingen Taktik som spräcker Brynäs just nu grymma defensiv.

Och om vi nu hakade så mycket så borde vi fått utvisningar? Vilket inneburit att ni borde fått mycket PP och kunde lätt punkterat matchen isåfall.

Och Brynäs har alltid haft mycket fans i Kinnarps Arena, och södra Sverige. Men vi kan tyvärr inte fixa mer fans på ståplatsläktaren, efter som de som byggde Kinnarps Arena bevisat vilka inkompetenta ***** de är, lägga en ståplatsarena som rymmer 100 pers? Haha, pinsamt HV!

Men snacka om Dålig förlorare man kan vara...


P.S Hv71 styrelsen är helt idiotiska, Man har en tränare som Per Mårts som skördat framgångar och bra placeringar genom åren i Hv71, och när de har en sån bra tränare så väljer de ändå att "sparka" honom. Pinsamt! ;)
Kommentera