Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #823830

Sv: Bör Brynäs förstärka laget med en defensiv back? Motivera!
arnio: Håller med dig i det mesta.

Brynäs är riktigt bra, dom ligger 2:a i antal minst insläppta mål, bara Modo är bättre. Det tyder väl ändå på att brynäs har bra backar och framförallt spelare.. det är ju inte bara backarnas förtjänst att man inte släpper in mål.

Men jag skulle ändå vilja se en riktigt bra defensiv back i Brynäs, gärna till slutspelet men iaf till nästa säsong, och det viktigaste är nog ändå att Sjödda och Nic skriver på för en säsong till. Sedan är det bara hoppas att Bäckis stannar, föga troligt men man kan alltid hoppas.

Sen vill jag se en riktig målspruta i Brynäs till nästa säsong. Frölunda har Kallio och Kahnberg.. Mora har Brendl, Modo har Skröder. Jag vill ha en liknande spelare till Brynäs.. Arlbrandt i Rögle öser ju in poäng, om dom missar att gå upp, lägg vantarna på honom? Iofs så är nog en hel del av ES lagen intresserade av honom. Men Linus Klasén då? han var väl på g redan till denna säsong? Han ligger ju i topp av Poängligan i AS.

Men enligt mig så är den allra viktigaste pusselbiten inför nästa säsong, det är att knyta till sig Boork minst ett år till. För det jobb han gjort i Brynäs är helt underbart!
Kommentera