Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #823919

Sv: Bör Brynäs förstärka laget med en defensiv back? Motivera!
Jompe: Det som känns mest angeläget är att lösa tränarfrågan. Har man den löst så vet man vilken typ av "mentalitet" tränaren har och vilken spelstil/taktik han förespråkar. En fortsättning med Boork är förstås det smartaste för det känns som att det inte finns några heta alternativ för dagen. Med Boork blir även lagbygget enklare för då är det bara att fortsätta på inslagen linje. Med en ny tränare så kan det bli en hel del nya roller för våra befintliga spelare, precis som med t ex Molin när Boork kom, då blev det en defensivare uppgift för vår smurf.

Men ovavsett tränare så vill jag se att man förstärker på backsidan och behåller Angell. Sjödda lär fortsätta ett år till. Lavins och Niklas Andersson byts ut till bättre spelare.

På forwardsidan så ser jag gärna att man tar upp Alcén på allvar och skickar iväg Spets Bicek och Almtorp. Alternativt även Gynge. Jag tror att vi måste se över möjligheten att bereda väg för våra egna produkter istället för att ta in juniorer från andra lag. Gör man inte det så kan man lika gärna lägga ner J20 verksamheten.
Kommentera