Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #833957

Sv: Boorken blir kvar ett år till
mattiaskarlgren: Det får visa sig helt enkelt. Ingen spelare är större än laget brukar man säga, men är tränaren det? Boork till vilket pris som helst, är det tongångarna som skall gälla?

Det lär alltså visa sig vilka spelare som "gillar" och "inte gillar" Boorken. Det är bara att hoppas att AB har överdrivit (som de ofta gör) för annars kommer det att bli en stressig vår och sommar för Sundlöv.

En annan intressant aspekt är Boorkens uttalande om att han vill vinna SM-guld med Brynäs nästa säsong. Hur rimmar dessa "drömmar" med att styra ett lag med järnhand. Sånt brukar göra det svårt att locka till sig de riktigt bra spelarna, som brukar vara en förutsättning för sportslig framgång. Att värva ihop ett gäng "gnuggare" och bygga stommen av ett lag som "klarar sig kvar" eller som i år "överraskar" är en helt annan sak.

Personligen så tror jag att saker och ting är uppförstorat men vill ändå hålla upp ett finger för negativa överaskningar. Och OM dessa skulle komma, vill jag inte höra en massa snack om "Inget brynäshjärta" och annat skitprat från olika håll. Spelare har rätt att välja chef och arbetsmiljö/villkor precis som vilken arbetande Svensson som helst.
Kommentera