Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #839020

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
rafalski: "Tror ta mig fan att varenda passning hamnat på medspelarens skridsko. Ingen spelare får godkänt"

Nja, jag tycker nog ändå att Widing såg rätt bra ut mitt i all bedrövelse.
Men sen var det rätt slätstruket överlag. Har verkligheten kanske kommit ikapp Kristan en aning? Första 10 är vi ju inte ens trea på puckarna, samtidigt som Kristan gör en tabbe på första och nästa två är viljemål i komb med lite flyt. Lite synd att vi ändå inte kan ta tillvara det momentum vi fick tack vare reduceringen till 2-3 och därefter bud på kvittering. Hela andra blir ju totalt förryckt av utvisningar och då går det inte att i ngn större omfattning prestera något i offensiv väg.
Tycker dessutom att många utvisningar var lite oturliga och även rent av felaktiga ibland. Hur kan man ex ta en charging på Månsson (där dom för övrigt gjorde 4-2) när han knappt har styrfart och duttar till moringen i ryggen då denne är helt ur balans?
Även Bäckis tvåa i slutet såg riktigt billig ut. Sen tror jag aldrig att jag sett så många utvisningar för hög klubba som idag.
I övrigt för mkt duttande runt båda målen och moringar såg ju ut som giganter i jämförelse. Som Boorken sa: kanske en bra väckarklocka och påminnelse om hur matcherna i slutspelet kommer att se ut.
Fast med Sjödda och Dackell tillbaka i komb med att både Bäckis och Månsson fått upp matchtempot så kommer hårdträningen att ge resultat, både vad gäller fyskiken som det mentala.

Always look on the bright side of life.... :-)
Kommentera