Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #839264

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
Huge: "Bortsett från första 10 så kämpade vi ändå på så gott det nu gick, med tanke på den totalt förryckta matchen pga alla utvisningar. "

Och vad är det som orsakar alla utvisningar? Jo, den taskiga inställingen. Vill man inte åka skridskor så använder man klubban och åker ut.

Att du har suttit här och skyllt både på det ena och det andra under 11 matcher nu är det inte skador och sjukdomar så är det nedträning och ditt evinnerliga "motivation slår klass". Helst alla bortförklaringar på en gång.

Vad hände med Brynäs har en bred trupp, presterar man inte så blir det bänken. I går satt Hermansson och tittade på när 95% av laget åkte runt på en skridsko. Bred trupp ja ja.

Vad hände med kraven? Jag är rädd att Boorken precis som du lägger ner mer energi på att "analysera" och komma med bortförklaringar om varför vi förlorat än att m o t i v e r a och se till att man kommer ur den här svackan. Spelarna har ett jävla ansvar som de inte uppfyller, Boork har ett ännu större ansvar som han inte uppfyller. Fan de står ju nästan och gäspar inne i båset under matcherna.
Kommentera